À propos de nous

Unieke verzekeringspolissen voor de meest complexe technische risico’s

“Extended coverage” is een term uit de verzekeringswereld. U kent dat: alle polissen hebben, altijd met een bepaalde reden, tal van risico’s die ze uitsluiten. Een extended coverage is een verzekering die breder en dieper gaat. Eric Vansteenkiste, als ervaren rot in het verzekeringsvak, koos dus niet toevallig de naam “Extended Coverage” (of E.C. Insurances) voor zijn kantoor: wij gaan altijd verder voor u. Tot werkelijk alle relevante risico’s gedekt zijn.

Bouwwerken, machines, processen en nog meer

Extended Coverage richt zich tot bedrijven en organisaties met complexe, technische verzekeringsdossiers. Fabrieken, silo’s, wegen, bruggen, tunnels, ondergrondse parkings, scholen, winkelcentra, waterzuiveringstations, collectoren, laboratoria, zonneparken, … alle mogelijke bouwwerken hebben we al verzekerd. Maar ook speciale machines en processen, delicate transporten, uitzonderlijke werkomstandigheden enz. De grootste bedrijven en organisaties vinden voor alle mogelijke risico’s bij Extended Coverage een oplossing.

Verzekeringen voor uzelf en uw medewerkers

Uiteraard verzekeren wij u ook voor burgerlijke aansprakelijkheid, arbeidsongevallen van uw medewerkers, beslissingsfouten, tot en met een verzekering “kidnapping en gijzeling” – niet onbelangrijk in tijden waar terrorisme en piraterij bijna dagelijkse kost zijn.

Altijd maatwerk

Bij Extended Coverage zijn alle polissen op maat. Eric Vansteenkiste kan bogen op een zeer uitgebreide technische kennis en tientallen jaren ervaring. We werken ook samen met diverse gespecialiseerde maatschappijen. Uiteraard bespreken we uw risico’s en polissen steeds bij u in het bedrijf, en wonen we persoonlijk alle expertises bij.

Uw complete bedrijfsproces verzekerd

Extended Coverage verzekert alle risico’s in alle stappen van uw bedrijfsproces:

Brandend actueel is de verzekering Zonnepanelen (Alle Risico’s Elektronica) .

Zelfs al zit uw onderneming met het ingewikkeldste risico, Extended Coverage slaagt erin het sluitend te verzekeren. Contacteer ons vrijblijvend met uw vraag.